Lukkede netværk

Vi bliver kontaktet af mange der spørger om vi kender til et lukket netværk for personer som har været i kontakt med en psykopat.

Psykopatens Ofre har ikke et lukket netværk, da det vil kræve mange resourcer (tid og økonomi). Dog har vi erfaret at to fagfolk har taget udfordringen op og har lavet lukkede medlemsnetværk.

Kender du til flere netværk?
Send os meget gerne en mail med mere info.

 


 

 

 

 

kenddinpsykopat.dk

Netværket er for dig, der er eller har været i nærkontakt med psykopater, narcissister, sociopater, følelsesvampyrer og andre giftige personer.

Du er også velkommen, hvis du arbejder med ofre, overlevere og pårørende til psykopater mv., eller er en fagperson, der har viden om dette område.

Det er meget vigtigt, at vores samfunds systemer er i stand til at identificere og frigøre sig fra psykopatisk adfærd. At vores systemer hjælper og beskytter ofrene for psykopatisk adfærd, i stedet for at støtte dem, der begår overgrebene.

Link til siden


 

 

 

 

 

 

berithsiegumfeldt.dk

I dette støtteforum får du de værktøjer og metoder, der EFFEKTIVT hjælper dig med at komme stærk og hel ud af forholdet til et skadeligt menneske.

Narcissister og psykopater kan kun få deres tilværelse til at hænge sammen ved at bruge- og suge al kraft ud af andre mennesker.

Det gør de på rigtig mange og opfindsomme måder. Og det kan være afsindigt svært at gennemskue.

Link til siden